Ενημερωτικές Εκδηλώσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΕΤΗΣ - διοργανώθηκε από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ PILAVAS ΑΒΕΕ.

 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ - διοργάνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Προώθηση και Διεθνοποίηση των Τοπικών Προϊόντων» την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ στο Νότιο Λιμένα Πατρών, με θέμα: «Τοπικοί οίνοι και εξαγωγές». Την εκδήλωση παρακολούθησαν επιχειρηματίες του κλάδου οινοποιίας, οι οποίοι ενημερώθηκαν σε αρκετά θέματα από τους εισηγητές όπως επίσης και για την λειτουργία του Εξαγωγικού Τμήματος που δημιουργήθηκε από το Επιμελητήριο Αχαΐας.

 


ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - με τίτλο «Προώθηση και Εξαγωγές Τοπικών Προϊόντων – Βασικές Αρχές», διοργανώθηκε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 από το Επιμελητήριο Αχαΐας ως εταίρος της Σύμπραξης «Προώθηση & Διεθνοποίηση των Τοπικών Προϊόντων»

 


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ - διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αχαΐας με το Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών στο πλαίσιο της εκδήλωσης VIVA ITALIA στο GOLDEN HALL, την Τρίτη 14/10/2014 με θέμα «ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ: Η γαστρονομία μας ενώνει! - Η ανάδειξη μιας διαχρονικής φιλίας, μέσα από την κοινή αγάπη για το καλό φαγητό και το σεβασμό στα εξαιρετικά τοπικά υλικά»

 


ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - πραγματοποιήθηκε από πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/09/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας, με τίτλο «ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ERP – ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ»

 


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ - περίπου 400 επιβάτες και 300 μέλη πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου "FILOXENIA-SALAMIS",υποδέχθηκε σήμερα ο Οργανισμός Λιμένος Πάτρας Α.Ε. στον Επιβατικό Σταθμό «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» του Βόρειου Λιμένα Πατρών, προσφέροντάς τους «Αχαϊκό Πρωινό». Την εκδήλωση υποδοχής και φιλοξενίας διοργάνωσε ο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. ως εταίρος της Σύμπραξης και εντάσσεται στις ενέργειες δικτύωσης της Πράξης

 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ - τη Δευτέρα 5/5/2014 η Αναπτυξιακή Σϋμπραξη «Προώθηση και διεθνοποίηση των τοπικών προϊόντων» διοργάνωσε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Νοτίου Λιμένα, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Τοπικά προϊόντα και γαστρονομία, η ταυτότητα της Δυτικής Ελλάδας»

 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ - Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ενημερωτικής ημερίδας με τίτλο «Έναρξη προγραμμάτων κατάρτισης» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 στις 18.00, στο Επιμελητήριο Αχαΐας

 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η εκδήλωση της Αναπτυξιακής Σύμπραξης για το 2014, με θέμα «Τοπική οικονομία – κρουαζιέρα – yachting. Ευκαιρίες εξωστρέφειας και ανάπτυξης» την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων Νοτίου Λιμένος

 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - με τίτλο «Μετάβαση από την Γνώση στην Επιχειρηματικότητα» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20.00 – 22.00 στο πλαίσιο του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2013 – 16ο MONEY SHOW ΠΑΤΡΑΣ στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» (Αγίου Ανδρέου 16). Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμος Τεχνολογικών Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας (Σ.Τ.Ε.Δ.Ε.) ως εταίρος της Σύμπραξης «Προώθηση και Διεθνοποίηση των Τοπικών Προϊόντων»

 


ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ - την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Αχαΐας η εναρκτήρια ημερίδα με τίτλο «Με το βλέμμα προς τα έξω», της Πράξης «Δράσεις κατάρτισης & στήριξης ανέργων με κατεύθυνση στην προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων της Αχαΐας»